Paste this code as high in the of the page as possible:

Patikimos. Galingos. Originalios

Industrinės technikos prastovos kainuoja labai brangiai, nes sutrikdo, o kartais ir visiškai sustabdo sudėtingus gamybos ar logistikos procesus. Todėl įsipareigojame tiekti atsargines dalis bei atlikti technikos remonto ar techninio aptarnavimo darbus per maksimaliai trumpą laiką. Dėl tarptautinio detalių ir paslaugų tiekimo tinklo visada esame šalia savo klientų ir galime pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugas.


Greitis ir kokybė

Greitas originalių Liebherr atsarginių dalių pristatymas ypač svarbus siekiant užtikrinti nenutrūkstamą technikos darbą. Didžiąją dalį Jūsų įrangai reikalingų atsarginių dalių į centrinį sandėlį Lietuvoje galime pristatyti per 24 valandas.

Mūsų serviso paslaugos gali būti teikiamos visą parą, o serviso inžinierių žinios ir sukaupta patirtis maksimaliai sumažins Jūsų technikos prastovų laiką. Kreipkitės į mūsų specialistus ir įsigykite originalių Liebherr atsarginių dalių bet kokiai Jūsų turimai industrinei Liebherr technikai.

Nauda:

  • Tikslumas
  • Greitas ir patikimas tiekimas
  • Aukšta kokybė ir mažesnės išlaidos ilgalaikėje perspektyvoje
  • 20 metų garantuojamas technikos dalių prieinamumas
  • Industrinės technikos garantija lieka nepakitusi



 

 

Laikas yra brangus

Kai prireikia atsarginių dalių, skaičiuojama kiekviena minutė. Todėl siūlome Jums centralizuotą užsakymų internetu sistemą MyLiebherr, kurios pagalba dalių pristatymo procesas tampa greitas, tikslus ir paprastas. 

MyLiebherr


Originalūs  Liebherr tepalai ir techniniai skysčiai

Liebherr technika skirta darbui didelių apkrovų režimu. Kad galėtume ilgainiui pateikti savo klientams efektyviausius sprendimus, labai svarbu reguliariai atlikti mašinų techninį aptarnavimą naudojant tinkamus techninius skysčius. Liebherr siūlo platų specialiai Liebherr technikai sukurtą alyvų, tepalų bei kitų techninių skysčių asortimentą:

  • Variklių, transmisijų, ašių bei hidraulinės alyvos ir techniniai skysčiai
  • Tepalai guoliams, kaiščiams, krumpliaračiams, ašims ir kitoms dalims / komponentams
  • Dyzelinių variklių aušinimo skysčiai

Visus Liebherr tepalus ir techninius skysčius bei atsargines dalis galime pasiūlyti ir Lietuvos klientams.

Bendradarbiaujame su pasaulyje pripažintu pramonės lyderiu ir ilgalaikiu Liebherr partneriu Oelcheck, todėl techninio aptarnavimo metu  siūlome savo klientams atlikti alyvų analizę.


Informacija apie Liebherr atsargines dalis

Informacija apie Liebherr serviso komplektus